Klantenservice  

Voor al uw vragen:

053 77 44 88

spa@thermen.be

   

Ontworpen om te relaxen en te ontspannen

D1's innovaties zijn ongeëvenaard in de markt voor warmwaterbaden. Geen enkel ander bedrijf levert betere "in-het-water"-extra's en -voordelen dan D1. Hier is het bewijs:  

nfj bioformseating ultralounge

Het NeckFlex-Straalsysteem

Bioform-ligstoel UltraLounge-zitbank  

accentringjets

tactiletherapy dms      
Accent Ring-spuitmondjes Tactiele Therapie Dynamische-massagecomputer      

Stijl en kunst...

Een spa moet uiteraard eerst en vooral voor een positieve in-het-water-ervaring zorgen. Maar hier is een snel overzicht van hoe D1’s baanbrekende productinnovaties ook een buitengewone in-de-tuin-belevenis betekenen voor de eigenaar:

curvillinear archtrim lfx stereo
Kromlijnig design Architectural Trim Liquid FX Poly Planar-stereo-installatie

Slim en betrouwbaar...

Oké. Het voelt fantastisch. En het ziet er fantastisch uit. Maar is het ellendig om te bedienen? Of om te onderhouden? Niet met D1!

ultrapure mdrive ultralife magneticswitch
UltraPure Plus MDrive UltraLife Magnetische schakelaars

Groen bedrijf

corporategreen

D1's oprichter en CEO, Bob Hallam, verklaart: "D1's groene missie begon in 1999 toen we onze 9.200 vierkante meter grote fabriek neerpootten in Vista, Californië. We hebben nauw samengewerkt met de elektriciteitsleveranciers om ons gebouw zo energie-efficiënt mogelijk in te richten. Geregeld legden onze medewerkers nieuwe, milieuvriendelijke ideeën op tafel. Groen zijn is een belangrijke houding hier, die we altijd zullen waarderen."

Californië heeft de meest strikte milieuwetgevingen van heel Noord-Amerika, en D1 heeft hier al meer dan 30 jaar voet aan wal. Maar om in deze staat te mogen blijven, heeft de Californische Energiecommissie de energielat voor elke producent hoog gelegd. Veel bedrijven kozen ervoor om de staat te verlaten. D1 daarentegen heeft niet alleen de uitdaging aangegaan, maar werd ook uitgenodigd om mee te werken aan het energiebeleid voor warmwaterbaden in de staat.