Klantenservice  

Voor al uw vragen :

053 77 44 88

sauna@thermen.be

   

HELO - INFRAROOD CABINE

logoheloHELO (uit Finland) is marktleider in sauna’s, stoomcabines en infrarood technieken.Een echte Finse sauna is niet te vergelijken met een infrarood cabine. Wat men in Finland wel vaak doet, is het combineren van een sauna met korte golf infrarood lampen, voor de medische werking ervan. Daarnaast kan je ook kiezen voor de HELO infrarood cabine met midden en lange golf straling met de gepatenteerde carbontechnologie. Dit in tegenstelling tot de cabines met kleine stralers die plaatselijk werken.

De HELO infrarood cabine heeft een zeer korte opwarmtijd en je kan een hoge temperatuur halen. Droge warmte zelfs op lage temperatuur doet je transpireren, waardoor al de onreinheden via de poriën uit het lichaam worden verwijderd en helpt je lichaam om meer zuurstof te kunnen opnemen.

Deze infrarood technologie kan vermoeide spieren terug ontspannen. De warmte kan uw spieren ook opwarmen en losmaken alvorens u aan een fysieke inspanning begint en kan dus verwondingen voorkomen.

13B 580EaBBDe HELO infrarood cabine heeft een zeer laag energie verbruik, zo ongeveer een 30% minder dan de meeste cabines op de markt verkrijgbaar.

Het gebruiksgemak van de HELO infrarood cabine bestaat ook uit het feit dat je de cabine niet eerst dient op te warmen. Ze is direct klaar voor gebruik.

De verwarmingselementen hebben een zeer lange levensduur.

De cabine is zeer vlot te monteren en kan bijgevolg gemakkelijk verplaatst worden..

De cabines zijn afgewerkt in eerste keus Hemlock hout. De buitenkant is afgewerkt met bootvernis zodat de cabine zijn mooie uitzicht behoud.

Standaard zijn de cabines uitgevoerd met rondom warmte elementen, verwarming aan voeten en in de zitbank, radio cd speler, kleurentherapie en extra leesspotje in de cabine. Een bedieningspaneel aan binnen en buitenzijde van de cabine voor een optimaal gebruiksgemak.

Aarzel niet om ons te contacteren indien U nog vragen heeft over infrarood cabines !